Modele xhaketash per femra 2017

Modelet të cilat dominojnë sipas matérialité janě ATO nga kadifeja, pastaj nga materialet e përziera dhe TEKSTURA të theksuara. Këtë saison janě freskuar stylet klasike, si p.sh. palltot për kohën me Shi, por janě Edhe Modelet më të Reja, si p.sh. pallto të shkurtra plishi me kapuç. Vetëm vishuni me njërin prej këtyre shtatë modeleve bashkë me fanellën dhe xhaketën dhe-do të Jeni VAJZA Shik më e shkujdesur dhe më komode në vendbanimin tuaj. Këtë saison dizajnerët Ishin dorëlirë dhe vendosën që të na dhurojnë tri gjëra bashkë: komforin, efektin dhe dukjen elegante. Shumica e këtyre siluetave janě të PLOTA, ndërkaq ngjyrat të zjarrta, kështu që praktikisht NUK do të Jeni të detyruar të brengoseni për veshjen e përditshme para se të dilni nga shtëpia. Ju Vetëm duhet të zgjidhni ruiner e preferuar. Megjithatë, Mund të Themi, që NUK është Kjo e lehtë! – transmeton telegrafi. Shikoni në vazhdim cilat MODELE do të dominojnë këtë Sezon:.

Comments are closed.